Om oss

Danderyd Tak – många starka år i branschen
På Danderyd Tak har vi lång erfarenhet av om- och nytäckning av tak. Inriktningen har utvecklats till att omfatta alla typer av tak samt en serviceverksamhet så som taksäkerhet. Det innebär att du som kund till Danderyd Tak kan få professionell hjälp med service och underhåll men även besiktningar och rekommendationer som följer aktuell lagstiftning. Våra kunder finns bland kommunala och kooperativa bolag samt stora privata fastighetsägare, men även mindre fastighetsägare och privatpersoner. Att erbjuda våra kunder en totallösning är en självklarhet för oss på Danderyd Tak. Det innebär att vi förutom själva tätskiktet även utför bl.a. isolering, trä- och plåtarbeten. Huvuddelen av dessa arbeten utförs av vår egen personal, och om inte, samarbetar vi med olika specialistföretag. Alla dessa är utvalda med omsorg där kvalitet och ansvar är avgörande. I allt vårt arbete följer vi en väl utarbetad miljö- och kvalitetspolicy. Våra nyckelord för vår verksamhet är professionalism, lyhördhet och engagemang.

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.

Kontakta oss gärna för att få råd, beställa besiktning och/eller få prisinformation om du vill ha hjälp med din takmålning.